Szívünkben Örökké élsz!

Készítse el elhunyt szerettének emlékoldalát, ahol fotókat - videókat oszthat meg - virtuális gyertyát gyújthat, virágot helyezhet el s méltón emlékezhet meg.

Új emlékoldal készítése

12673 gyertya ég és 12680 virág van elhelyezve,
736 Emlékoldalon.
Hozzon létre ingyenes emlékoldalt elhunyt szeretteinek Gyújtson gyönyörű gyertyákat azokért akik nem lehetnek velünk! Helyezzen el az emlékoldalakon szép csokrokat
Hranek Ferenc Emlékoldala

Hranek Ferenc

Ma lenne 95 éves

Robin Williams Emlékoldala

Robin Williams

Ma lenne 67 éves

Varga Kálmán Emlékoldala

Varga Kálmán

Ma lenne 55 éves

Belépés emlékoldalhoz - Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!

Egjen ez a gyertya draga szuleimert - Gondoljunk egyutt szeretettel - Bobe - Köszönjük a gyujtott gyertyakat. Balogh csalad -

SMS Csík. Üzenjen Ön is.


Segítség az oldal kezeléséhez


Válasszon az alábbi lehetőségek közül, kattintson arra amiről olvasni szeretne :


1., Rövid leírás a szívünkben örökkéről

2., Hogyan tudok emlékoldalt készíteni

3., Hogyan lehet gyertyát gyújtani ?

4., Hogyan lehet virágot elhelyezni ?

5., Mennyibe kerül az oldal használata ?

6., Hogyan tudok regisztrálni az oldalra ?

7., Hogyan tudok belépni az oldalra ?

8., Hogyan tudok képeket feltölteni a búcsúszövegbe ?

9,. Hogyan tudok kilépni az oldalról ha bejelentkeztem ?

10., Hogyan tudom az általam felvitt személy adatait módosítani ?

11., Az adatlap kinézetének - stílusának kezelése.

12., Mire jó az emlékek menüpont az emlékoldalon ?

13., Hogyan működik a galéria az emlékoldalon ?

14., Virágok – gyertyák menüpont az emlékoldalon mire jó ?

15., Mire jó az idővonal ?

16., Évfordulók menüpontról

17., Ajándékok menüpont működése

18., Ajánlott böngészők1., Rövid leírás a szívünkben örökkéről

A Szívünkben Örökké egy olyan közösségi lap, ahol a felhasználók elhunyt szeretteik számára emlékoldalakat hozhatnak ingyenesen létre. Ezeken az oldalakon fényképeket, videókat, leírásokat oszthatnak meg az elhunyt személyről. Ha az emlékoldal elkészült, lehetőség van virágokat - gyertyákat - ajándékokat elhelyezni az emélkoldalon, amik bizonyos ideig kinnmaradnak az oldalon és bárki által megtekinthetőek. Az emlékoldalon lehetőség van fontos életeseményekről írni ( idővonal ) vagy emlékeket megosztani. Így bármilyen távol is vagyunk szerettünk nyughelyétől, bármikor megemlékezhetünk róla a weboldal segítségével!

2., Hogyan tudok emlékoldalt készíteni

Válassza az oldal tetején látható menüpontból az Új emlékoldal menüpontot. Itt pár adat megadásával elkészítheti az emlékoldalt. Szükség lesz az e-mail címe helyes megadására, hogy be tudjon később jelentkezni az emlékoldalt szerkeszteni. Eztuán meg kell adnia a jelszavát ami a későbbi belépéshez és szerkesztésekhez szükséges. Az elhunyt valódi neve, beceneve, születési ideje - helye, halálának dátuma - helye megadása szükséges. Ezután fel tud tölteni egy fotót az elhunytról fontos, hogy lehetőleg jó fotót válasszon ami nincs elfordulva jobbra vagy balra, és jól látható rajta az elhunyt személy. Ha ezeket az adatokat megadta írja meg a búcsúszöveget, amit későbbiekben is szerkeszthet. A búcsúszöveg szerkesztőjével képes más betűtípusok, méretek, kiemelések használatára. Sőt képekkel is díszítheti a szöveget, keresse a kép ikont a szerkesztő-ben és válassza ki a feltöltendő képet! Ha elkészült a szöveggel válassza ki, hogy Ön és mások írhatnak-e a Facebook segítségével az emlékoldalra. Egy rövid idézetet is megadhat - de ennek kitöltése nem kötelező. Ha elkészült nézze át az adatokat és nyomja meg az Adatok rögzítése gombot.

3., Hogyan lehet gyertyát gyújtani ?

Az emlékoldalon kattintson rá a fejlécben található új gyertya gyújtása ikonra - vagy - menjen a Gyertyák menüpontba és kattintson az Új gyertya gyújtása gombra. A betöltödő oldalon adja meg a nevét, az e-mail címét és írja le gondolatait - üzenetét amit a gyertya meggyújtásával érez. Az adatok megadása után válassza ki az Önnek tetsző gyertyát és kattintson az Ezt választom gombra. Ha ingyenes gyertyát választott akkor az azonnal megjelenik az emélkoldalon és 7 napig látható rajta. Ha különleges hosszabb ideig tartó gyertyát választott akkor a betöltödő lapon kapott telefonszámra egy SMS-t kell küldenie a az orokke szóval, majd a válasz SMS-ben kapott kódot beírva nyomjon a gyertya meggyújtása gombra. Figyeljen oda, hogy a mezőbe helyesen írja be a kódot kis és nagybetükre - számokra odafigyelve. Ha sikeres volt a gyújtás akkor a különleges gyertya azonnal megjelenik az emlékoldalon és a kiválasztott ideig égni fog. Mielőtt elalszik a gyertya e-mailben értesítjük a megadott e-mail címen.

4., Hogyan lehet virágot elhelyezni ?

Az emlékoldalon kattintson rá a fejlécben található új virág elhelyezése ikonra - vagy - menjen a Virágok menüpontba és kattintson az Új virág elhelyezése gombra. A betöltödő oldalon adja meg a nevét, az e-mail címét és írja le gondolatait - üzenetét amit a virág elhelyezésével érez. Az adatok megadása után válassza ki az Önnek tetsző virágot és kattintson az Ezt választom gombra. Ha ingyenes virágot választott akkor az azonnal megjelenik az emélkoldalon és 7 napig látható rajta. Ha különleges hosszabb ideig tartó virágot választott akkor a betöltödő lapon kapott telefonszámra egy SMS-t kell küldenie a az orokke szóval, majd a válasz SMS-ben kapott kódot beírva nyomjon a virág elhelyezése gombra. Figyeljen oda, hogy a mezőbe helyesen írja be a kódot kis és nagybetükre - számokra odafigyelve. Ha sikeres volt az elhelyezése akkor a különleges virág azonnal megjelenik az emlékoldalon és a kiválasztott ideig látható lesz. Mielőtt elhervad a virág e-mailben értesítjük a megadott e-mail címen.

5., Mennyibe kerül az oldal használata ?

Az oldal használata - emlékoldal készítés teljesen INGYENES. Bizonyos extra szolgáltatások fizetősek például : különleges hosszabb ideig látható virágok és gyertyák, zene feltöltése az emlékoldalhoz vagy több mint 10 kép elhelyezése a galériában.

6., Hogyan tudok regisztrálni az oldalra ?

Nincs külön regisztrációs lehetőség az oldalon, regisztrálni csak akkor tud amikor emlékoldalt készít valakinek. Emlékoldal készítése nélkül nem lehetséges a regisztráció.

7., Hogyan tudok belépni az oldalra ?

Belépni az oldalra a kezdőlapon keresztül vagy az emlékoldalon van lehetősége. Keresse a belépés az emlékoldalhoz feliratot a főoldalon és az ott található mezőkbe írja be az emlékoldal rögzítésénél megadott e-mail címét és jelszavát majd nyomjon a belépés gombra. Ha az emlékoldalon szeretne belépni akkor az oldal legtetején található mezőkbe kell a fent leírt adatokat megadnia a belépéshez. Ha elfelejtette a jelszavát kattintson ide.

8., Hogyan tudok képeket feltölteni a búcsúszövegbe ?

Keresse ezt az ikont : - a szerkesztőben, kattintson rá. Tallózás-ra kattintva keresse meg a számítógépén a képet amit szeretne beilleszteni. Nyissa meg majd nyomjon a Rendben gombra. Ezután méretezheti, szerkesztheti a szövegben a feltöltött képet.9,. Hogyan tudok kilépni az oldalról ha bejelentkeztem ?

Keresse a főoldalon vagy az emlékoldalon a kilépés gombot - rákattintva azonnal ki tud jelentkezni és automatikusan a főoldalra irányítjuk. A szívünkben örökké logóra kattintva bármikor vissza tud jutni a főoldalra.10., Hogyan tudom az általam felvitt személy adatait módosítani ?

Vegye fel velünk a kapcsolatot arról az e-mail címről amiről az emlékoldalt készítette. Kérésére bármilyen adatot módosítunk.11., Az adatlap kinézetének - stílusának kezelése.

Erre csak akkor van lehetősége ha úgy látogatja meg az emlékoldalt, ha be van jelentkezve azzal az e-mail címmel amivel létrehozta az emlékoldalt. Ha belépett a főoldalon keresse az Emlékoldalak kezelése gombot és válassza ki az emlékoldalt amit szerkeszteni szeretne. Ha már az emlékoldalon van akkor a felső mezők segítségével lépjen be. Belépés után adminisztrációs gombok jelennek meg az oldal felső menüjében. Itt tudja az Oldalt díszíteni ( fejléc háttér színe, elválasztó dísz vonalak ). Zenét tud beállítani az emlékoldalhoz vagy sajátot feltölteni. Búcsúszöveget szerkeszteni vagy kilépni az oldalról.12., Mire jó az emlékek menüpont az emlékoldalon ?

Bárki aki meglátogatja az emlékoldalt tud erre az oldalra írni. Ha valaki aki együtt volt vele katona, munkatárs, barát, stb. és kellemes emlékei vannak az elhunyt személyről itt meg tudja osztani az emlékoldalt látogatókkal! Kattintson az új emlék hozzáadása gombra és máris megoszthatja a közös szép emlékeket!13., Hogyan működik a galéria az emlékoldalon ?

Ide töltheti fel a képeket amiket szeretne megosztani az emlékoldalon. Csak az emlékoldal készítője tud képeket feltölteni ide. Bármikor lehetősége van a képek törlésére vagy a főkép cseréjére. Maximum 10db képet tud feltölteni. Ha profilját arany profilra váltja akkor korlátlan mennyiségben tölthet fel képeket. A képekhez rövid leírást-megjegyzést is írhat.14., Virágok – gyertyák menüpont az emlékoldalon mire jó ?

Ebben a két menüpontban nézheti meg az összes még látható gyertyát és virágot amit elhelyeztek az emlékoldalon. Láthatja ki és mikor helyezte el az oldalra mennyi ideig lessz még látható és ha a virág vagy gyertya képére viszi az egeret azt is megtekintheti ha bármilyen érzést vagy gondolatot is írtak az elhelyezésekkor.15., Mire jó az idővonal ?

Az idővonal ami megjelenik a profil oldal kezdőlapján is az elhunyt fontosabb élet eseményeit tárolja. Itt tud írni olyan fontos eseményekről mint például a házasságkötés, gyermek születés, munkahelyváltás vagy bármilyen más Önnek vagy számára fontos eseményről. Az eseményekhez fotókat - képeket is csatolhat. Keresse a szerkesztőben ezt az ikont a képek feltöltéséhez :16., Évfordulók menüpontról

A látogatók megnézhetik mikor és hol született akiről szól az emlékoldal és láthatják mikor lesz az következő születésnapjának évfordulója.17., Ajándékok menüpont működése

Az emlékoldalakon lehetőség van elhelyezni ajándékokat amik örökre kinn maradnak az emlékoldalon. Ezek az ajándékok kis kedves szimbolumok amik jelképezhetnek valamit. Ezen az oldalon nézheti meg az emlékoldalra elhelyezett ajándékokat. Az elhelyezés időpontját, az elhelyező nevét és üzenetét nézheti meg itt. Ha szeretne új ajándékot az emlékoldalra keresse az ajándékok alatt található plusz ikont, vagy kattintson az ajándékok oldalon az Új ajándék elhelyezése gombra.18., Ajánlott böngészők

Oldalunk tökéletes megjelenéséhez és működéséhez kérjük, hogy amennyiben lehetősége van rá Firefox vagy Chrome böngészővel látogasson minket.Copyright (C) 2013-2014 Pannoncell Kft. Minden jog fenntartva.

Új emlékoldalak :

Kodály Zoltán Vilmos Emlékoldala

Kodály Zoltán Vilmos
( 85 † )

1882.12.16 - 1967.03.06

Béresy Béla Emlékoldala

Béresy Béla
( 2018 † )

.. - 2018.04.20

Juhász József Emlékoldala

Juhász József
( 70 † )

1946.12.22 - 2016.08.20

Zsirmon Lajosné Emlékoldala

Zsirmon Lajosné
( -31 † )

1949.09.14 - 1918.01.25

LAKATOS JENŐNÉ Emlékoldala

LAKATOS JENŐNÉ
( 65 † )

1953.12.7 - 2018.2.8

Póta István Emlékoldala

Póta István
( 51 † )

1966.12.13 - 2017.08.29

Szőke Zoltán István Emlékoldala

Szőke Zoltán István
( 41 † )

1976.09.23 - 2017.08.11

Joó Andorné, Nagy Katalin Emlékoldala

Joó Andorné, Nagy Katalin
( 64 † )

1953.3.16 - 2017.12.23

Fodor Dénes Emlékoldala

Fodor Dénes
( 68 † )

1948.04.11 - 2016.05.04

Pataki József Emlékoldala

Pataki József
( 51 † )

1966.11.12 - 2017.12.14

Járomi Bence Emlékoldala

Járomi Bence
( 17 † )

2000.01.11 - 2017.12.27

Anita Board Emlékoldala

Anita Board
( 8 † )

2009.11.9 - 2017.11.12

Felhősi Zoltán Emlékoldala

Felhősi Zoltán
( 59 † )

1958.06.06 - 2017.11.28

Sinkovits Bence Emlékoldala

Sinkovits Bence
( 0 † )

2014.08.15 - 2014.08.25

Karvalicsné Pálfi Zsuzsanna Emlékoldala

Karvalicsné Pálfi Zsuzsanna
( 63 † )

1954.12.03 - 2017.11.23

Bezárás